Ξένια Κούρτογλου, MSc.

Ξένια Κούρτογλου, MSc.

Ιδρύτρια Focus Bari, e-satisfaction, I for U, The Next U Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Συγγραφέας

Απόφοιτος των Pierce και Deree Colleges, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της Έρευνας Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια και μητέρα μιας κόρης 2 ετών, και το 1988 ίδρυσε την Focus Bari, ηγετική εταιρεία ερευνών με 32χρονη πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά και διεθνή αναγνώριση. Τον Μάιο του 2014, αναδείχθηκε νικήτρια του Hellenic Entrepreneurship Award με το πρωτοποριακό startup «e-satisfaction», το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από 200+ retail οργανισμούς στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τεχνολογικά την ανάπτυξη του «360 Customer Experience».

Με κορυφαία αξία την πίστη στην ανθρώπινη δύναμη και στην δια βίου μάθηση, η Ξένια πιστοποιήθηκε ως Business Coach το 2015, φέτος ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ με τίτλο «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ!», best seller στην κατηγορία του από τους πρώτους δύο μήνες της έκδοσής του. H Ξένια Κούρτογλου δραστηριοποιείται σε έρευνες & μελέτες και προσωπικές συνεδρίες & διαδικτυακά webinars προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Είναι τακτικά προσκεκλημένη ομιλήτρια και εισηγήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια πάνω σε θέματα επικοινωνίας, επιχειρηματικότητας και προσωπικής ανάπτυξης.

Mάθετε περισσότερα για την Ξένια: https://www.linkedin.com/in/xeniakourtoglou/

Events Joined

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty