Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Ιστοσελίδα της www.thenextu.gr (στο εξής η «Ιστοσελίδα») έχει δημιουργηθεί από την Εταιρεία με την επωνυμία «Prootos digital creative facilities» (στο εξής «Εταιρεία»), με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, οδός Μιλήτου αρ. 51, με Α.Φ.Μ. 150403598, ΔΟΥ Αχαρνών.

Με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, επεξεργασία, αποθήκευση και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας.

  1. Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων και πώς αυτά χρησιμοποιούνται

Η συλλογή προσωπικών δεδομένων γίνεται κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των χρηστών στην Ιστοσελίδα. Με τον όρο προσωπικά δεδομένα  εννοούμε “κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί”, όπως το όνομα, η ταχυδρομική διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο τηλεφωνικός αριθμός, κλπ. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε παρέχονται στην Εταιρεία από τον χρήστη άμεσα, οικειοθελώς, προαιρετικά  ή έμμεσα με μεθόδους αυτόματης συλλογής μέσω της Ιστοσελίδας.

Ο χρήστης της Ιστοσελίδας, έχει τη δυνατότητα να παρέχει ο ίδιος κατόπιν επιλογής τα προσωπικά του δεδομένα. Η παροχή αυτή δεν είναι ποτέ υποχρεωτική, εκτός εάν ο χρήστης υποδείξει διαφορετικά, ή η φύση της αιτούμενης υπηρεσίας το απαιτεί. Η  οικειοθελής παροχή των δεδομένων αυτών, συνιστά ρητή συγκατάθεση σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 του Κανονισμού 679/2016, και είναι ελεύθερα ανακλητή από τους χρήστες (υποκείμενα των δεδομένων). Στην περίπτωση που χρήστης της Ιστοσελίδας επιλέξει την μη παροχή ορισμένων δεδομένων, αυτό μπορεί να επηρεάσει την περιήγησή του στην Ιστοσελίδα ή τις υπηρεσίες τις οποίες η Εταιρεία δύναται να προσφέρει.

α) Ενημερωτικά Δελτία (Newsletters)

Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στην αντίστοιχη υπηρεσία μας προκειμένου να λαμβάνετε ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία και προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το thenextu.gr και τους συνεργάτες του, και συνδεδεμένες με αυτό επιχειρήσεις. Προκειμένου να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) της ιστοσελίδας thenextu.gr, αρκεί να καταχωρίσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) δίπλα από το εμφανές πεδίο Newsletter στο κάτω μέρος της αρχικής μας Ιστοσελίδας ή επιλέγοντας το ευδιάκριτο checkbox (κουτάκι) στη φόρμα εγγραφής. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σας κοινοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας και να σας προωθήσουμε νεότερα προϊόντα και προσφορές. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε και εντελώς δωρεάν, μπορείτε να απεγγραφείτε από την υπηρεσία επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή που θα βρείτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (“unsubscribe/διαγραφή”) και να μη λαμβάνετε στο εξής ενημερωτικά δελτία και προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

β) Εκτέλεση παραγγελίας (αγοράς) των διαδικτυακών σεμιναρίων («webinars»)

 Προκειμένου να προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά εντός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι απαραίτητη η οικειοθελής παροχή κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Στο προσυμβατικό στάδιο εκτέλεσης της παροχής υπηρεσιών, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ονόματος, του επωνύμου, του τηλεφωνικού σας αριθμού και της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Η παροχή των ανωτέρω προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την ομαλή εκτέλεση της εν λόγω σύμβασης. Για όσο χρόνο θα παραμένει σε ισχύ η σύμβαση παροχής υπηρεσιών, το thenextu.gr θα επεξεργάζεται τα δεδομένα του Πελάτη που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της, με βάση τη ρητή συγκατάθεση που θα μας χορηγήσει ο Πελάτης στο παρόν στάδιο μέσω της παραγγελίας υπηρεσίας ή σε τυχόν άλλο μεταγενέστερο στάδιο.

γ) Επικοινωνήστε μαζί μας – Αίτημα Πληροφόρησης και Υποστήριξης 

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφορία ή υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των αντίστοιχων συνδέσμων στην Ιστοσελίδα. Τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα τα οποία θα κληθείτε να υποβάλετε εξαρτώνται από τις πληροφορίες ή το είδος της υποστήριξης που έχετε αιτηθεί.

  1. Αυτόματη Συλλογή Προσωπικών Δεδομένων – Cookies και Αρχεία Log

Με την επίσκεψη και την πλοήγηση στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων όπως ισχύει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν σημαντικές τροποποιήσεις, θα φροντίσουμε για τη δημοσίευση σχετικής ειδοποίησης προς τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας. Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας, η συσκευή σας μας παρέχει αυτόματα δεδομένα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να προσαρμόσουμε την ανταπόκρισή μας σε εσάς. Ο τύπος πληροφοριών που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα περιλαμβάνει γενικά τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, όπως τη διεύθυνση IP ή άλλο αναγνωριστικό στοιχείο της συσκευής, τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα δεδομένα που συλλέγουμε μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες χρήσης και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο. Επίσης μπορούν να περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων που επισκεφτήκατε, τις αναφερόμενες σελίδες και τις σελίδες εξόδου (referring / exitpages), τις προβολές σελίδων, το χρόνο παραμονής σε μια σελίδα, τον αριθμό των κλικς, τον τύπο της πλατφόρμας, τα δεδομένα τοποθεσίας (εάν έχετε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στην τοποθεσία σας) και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσατε την πλατφόρμα.
Ομοίως με άλλες εταιρείες, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί Cookies και αρχεία log για τη βελτίωση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μας και για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας της (από εσάς). Τα αρχεία log είναι αρχεία διακομιστή που δημιουργούνται αυτόματα όταν κάποιος χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία απλού κειμένου που τοποθετούν συνήθως οι ιστοσελίδες στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Καθένα από τα Cookies έχει έναν μοναδικό κώδικα, ο οποίος χρησιμοποιείται για να αναγνωρίζει τον υπολογιστή κάθε φορά που κάποιος χρήστης του επισκέπτεται ξανά την ίδια ιστοσελίδα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε τη λειτουργία των cookies, στην επιλογή «Βοήθεια» στη γραμμή εργαλείων των περισσότερων περιηγητών αναγράφεται πώς μπορείτε να αποτρέψετε την αποδοχή της χρήσης Cookies, πώς να ειδοποιηθείτε όταν λαμβάνετε νέο Cookie και πώς να απενεργοποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα Cookies. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε τα Cookies, θα έχετε ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα, αλλά πιθανόν να υπάρξει περιορισμός στην πλήρη αξιοποίηση όλων των λειτουργιών της Ιστοσελίδας μας. Πιθανόν ορισμένοι συνεργάτες ή κάτοχοι ιστοσελίδων οι οποίες οδηγούν στον παρόντα ιστότοπο να χρησιμοποιούν Cookies. Ωστόσο, δεν έχουμε πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτά και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τη χρήση τους (διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Cookies).

  1. Προσωπικά Δεδομένα που μοιραζόμαστε

Πρόσβαση στα στοιχεία σας μπορούν να έχουν μόνο κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοί μας ή εξωτερικοί συνεργάτες που ενεργούν για λογαριασμό μας, για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, παρέχοντάς μας υπηρεσίες πληροφορικής για την καταγραφή και αποθήκευση των στοιχείων σας, ή/και υπηρεσίες λειτουργίας της Ιστοσελίδας μας, ή/και υπηρεσίες αγοράς των υπηρεσιών μας. Δεν πωλούμε, ενοικιάζουμε, εμπορευόμαστε ή αποκαλύπτουμε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της Ιστοσελίδας, με εξαίρεση των όσων ορίζονται εδώ. Με την παροχή σας σε εμάς προσωπικών δεδομένων μέσω της Ιστοσελίδας, μας επιτρέπετε να τα χρησιμοποιήσουμε για τους ενδεδειγμένους σκοπούς.

Έχουμε, επίσης, τη δυνατότητα να μοιραστούμε να προσωπικά σας δεδομένα με φορείς παροχής υπηρεσιών που διατηρούμε για να εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό μας και στο πλαίσιο των σκοπών που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Οι συγκεκριμένοι φορείς παροχής υπηρεσιών υποχρεούνται μέσω σύμβασης να δρουν μόνο με δική μας εντολή και να εξασφαλίζουν την προστασία και την ασφάλεια δεδομένων στον βαθμό που χρειάζεται. Δεν τους επιτρέπουμε να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για δικούς τους σκοπούς ή να τα διαθέτουν σε τρίτους εκτός αν προβλέπεται απαραίτητο να εκτελέσουν υπηρεσίες ή λειτουργίες για την Εταιρεία ή για να ανταποκριθούν στις νομικές απαιτήσεις. Για παράδειγμα, η Εταιρεία δεν επιτρέπει στους παρόχους υπηρεσιών να χρησιμοποιούν τα δεδομένα για εμπορικούς σκοπούς.

Έχουμε τη δυνατότητα να αποκαλύψουμε δεδομένα για εσάς (i) εφόσον απαιτείται από τον νόμο ή πρόκειται για δικαστική απόφαση, ή (ii) εφόσον τεθεί θεμιτό αίτημα από τις αρχές επιβολής του νόμου. Στην περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης μέρους ή ολόκληρης της Εταιρείας ή του περιουσιακού στοιχείου, ή τροποποίηση της επωνυμίας ή της μορφής του νομικού προσώπου διατηρούμε το δικαίωμα να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας που βρίσκονται στην κατοχή μας. Αν συμβεί η προαναφερθείσα πώληση, μεταβολή ή μεταβίβαση, θα προσπαθήσουμε να απαιτήσουμε από τον μετατιθέμενο να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα που παρέχετε στην Ιστοσελίδα με τρόπο σύμφωνο με την παρούσα Πολιτική.
Αν δεν επιθυμείτε περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων σας από τον μετατιθέμενο στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του.

  1. Για ποιό λόγο συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για τους παρακάτω σκοπούς:  Όσον αφορά την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) του thenextu.gr, σκοπός της επεξεργασίας είναι η κοινοποίηση των προσφορών του thenextu.gr και η προσαρμογή των προσφορών αυτών στις προτιμήσεις του χρήστη της. Όσον αφορά την αγορά διαδικτυακών σεμιναρίων του thenextu.gr, σκοπός της επεξεργασίας είναι η επιτυχής εκτέλεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών. Σε όλες τις περιπτώσεις τα δεδομένα, τα οποία συλλέγονται είναι τα απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τον άνωθεν σκοπό.

  1. Επεξεργασία δεδομένων που αφορούν τραπεζικές συναλλαγές

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της αγοράς σας παρέχεται η δυνατότητα ολοκλήρωσης της πληρωμής της υπηρεσίας μέσω τραπεζικής ηλεκτρονικής μεταφοράς. Η Ιστοσελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που πραγματοποιείται από τα εν λόγω χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, και τα εν λόγω στοιχεία δεν αποθηκεύονται στους διακομιστές της Εταιρείας. Απαιτείται τα ίδια τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να διαφυλάσσουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά για τους νόμιμους σκοπούς για τους οποίους και συλλέγονται. Σε περίπτωση ύπαρξης οποιουδήποτε αιτήματος ή απορίας σε σχέση με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την εν λόγω πράξη επεξεργασίας, παρακαλούμε να ανατρέξετε στην δική τους Πολιτική Απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δικές τους πρακτικές, της Εταιρείας μη επέχουσας καμία ευθύνη για τις εν λόγω πράξεις επεξεργασίας.

  1. Δικαιώματα και Επιλογές

Έχετε το δικαίωμα να ενημερώνεστε για τα προσωπικά σας δεδομένα που αποθηκεύονται και να έχετε πρόσβαση σε αυτά χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία» βάσει του άρθρου 15 του Κανονισμού 679/2016. Έπειτα από απαίτηση πρόσβασης στα δεδομένα, θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας όπως απαιτεί ο ισχύων νόμος, και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος σας. Στην περίπτωση που τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί είναι λανθασμένα, ανακριβή ή εκτός ισχύος, θα τα διορθώσουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα έπειτα από αίτημά σας για διόρθωση βάσει του άρθρου 16 του Κανονισμού 679/2016. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία οποιαδήποτε στιγμή για επιτακτικούς και νόμιμους λόγους βάσει του άρθρου 21 του Κανονισμού 679/2016, ή να αιτηθείτε την διαβίβαση των εν λόγω δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας (δικαίωμα στην φορητότητα), εκτός αν προβλέπει διαφορετικά ο ισχύων νόμος. Αν αποδεχθείτε την επεξεργασία των δεδομένων, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία». Αν αποφασίσετε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, θα προβούμε σε ανωνυμοποιήση των προσωπικών σας δεδομένων στην βάση δεδομένων και στη διαγραφή οποιασδήποτε αναφοράς στο άτομό σας με μελλοντική ισχύ του παρόντος σε εφαρμογή του δικαιώματος στην διαγραφή (δικαίωμα στην λήθη) του υποκειμένου των δεδομένων, άρθρο 17 του Κανονισμού 679/2016, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της, μέχρι τη στιγμή της διαγραφής, επεξεργασίας των δεδομένων. Η Εταιρεία ενδέχεται να διατηρήσει κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή  σας σε περίπτωση που υφίσταται προς τούτο υποχρέωση, η οποία προκύπτει από νόμο ή κανονιστική διάταξη(π.χ. φορολογικά στοιχεία).

  1. Συνδέσεις Προς Λοιπούς Ιστοτόπους

Παρέχουμε συνδέσεις με άλλους ιστοτόπους εκτός της Εταιρείας για δική σας ευκολία και πληροφόρηση. Οι Ιστοσελίδες αυτές λειτουργούν ανεξάρτητα, και εφόσον δεν συνεργάζονται με την Εταιρεία δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Πιθανόν να ακολουθούν δική τους Πολιτική Απορρήτου, την οποία σας προτρέπουμε να εξετάσετε σε περίπτωση που επισκεφθείτε κάποιον σύνδεσμο προς λοιπούς ιστοτόπους.

  1. Ασφάλεια

Tο thenextu.gr διατηρεί τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά και υλικά μέσα προστασίας με σκοπό τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων από κατά τύχη ή παράνομη καταστροφή, κατά τύχη απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη μετατροπή, διάδοση ή πρόσβαση, από κατάχρηση και οποιαδήποτε παράνομη μορφή επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στην κατοχή μας σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό 679/2016.

  1. Ενημερώσεις: Πολιτική Απορρήτου

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής ή ενημέρωσης μέρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση των χρηστών. Παρακαλείσθε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα ώστε να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές ή ενημερώσεις της Πολιτικής. Θα σημειωθεί παρακάτω η ημερομηνία κατά την οποία θα ισχύσει η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων καθώς και ποια έκδοση έχει δημοσιευθεί στην Ιστοσελίδα.

  1. Διαδικασία Ικανοποίησης Δικαιωμάτων – Επικοινωνία

Η Εταιρεία μας διασφαλίζει τα δικαιώματά σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκησή τους.

  • Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε δικαίωμα στην επίγνωση και την επαλήθευση της νομιμότητας της επεξεργασίας, ήτοι την πρόσβαση στα δεδομένα και τη  λήψη συμπληρωματικών πληροφοριών σχετικά με την επεξεργασία τους.

  • Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα

  • Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διάρκεια της  επεξεργασίας τους με βάση την συγκατάθεσή σας ή οποιασδήποτε ενέργειάς μας προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία:

Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ.

  • Δικαίωμα στη φορητότητα:

Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης:

Τέλος, το thenextu.gr σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση : info@prootos.com.

  1. Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ

Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.
Εάν έχετε οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα σχετικά με την παρούσα πολιτική μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό αίτημα στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας. Στην περίπτωση που το αίτημά σας αφορά την άσκηση οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό αίτημα με την επισήμανση/τίτλο “Αίτημα Υποκειμένου των Δεδομένων” στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας.

Ως χειριστής προσωπικών δεδομένων, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας είναι: Prootos digital creative facilities, οδός Μιλήτου αρ. 51, Αχαρναί,  ΤΚ 13671, Τηλ. 210 22 01 868, 698 5759468, Email: info@prootos.com.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου προσωπικών δεδομένων (DPO) είναι:
Γρηγόριος Μπουγάς, οδός Μιλήτου 51, Αχαρναί, ΤΚ 13671, Τηλ. 210 22 01 868, 698 5759468, Email: info@prootos.com.

Μπορείτε να επικοινωνείτε ανά πάσα στιγμή μαζί του για οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty