About Us

Δημιουργοί του The Next U είναι η Κέλλυ Ιωάννου και η Ξένια Κούρτογλου.

Ας τις γνωρίσουμε !

Κέλλυ Ιωάννου,

Ιδρύτρια TheNextU, Διευθύντρια CSI Institute, Κλινική-Εγκληματολόγος (MSc/PhD cand.) & Τrauma Coach

Η Κέλλυ είναι ιδρύτρια του Traumahelp, του μοναδικού κέντρου στην Ελλάδα για τη θεραπεία και την αποκατάσταση του ηλεκτρονικού τραύματος. Eίναι υποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας στο πανεπιστήμιο του Εssex στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σπούδασε Kλινική Εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Leicester με τιμητικές διακρίσεις και εξειδίκευση στο φαινόμενο της εκδικητικής πορνογραφίας και της κυβερνοτρομοκρατίας. Είναι πιστοποιημένη Coach από τον ηγετικό -διεθνή φορέα «Association for Coaching».

Έχει κλινική εμπειρία στον τομέα του Hλεκτρονικού Τραύματος (εξαρτήσεις από διαδίκτυο/ διαδικτυακούς εκβιασμούς, εκφοβισμούς, παρενοχλήσεις κ.ο.κ) καθώς επίσης και στη Διαχείριση Διαζυγίου- Χωρισμού Γονέων.

Ως Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), υποστηρίζει ενεργά και θερμά το όραμα του Ινστιτούτου που προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς όπως την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Παράλληλα είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο παρελθόν έχει εργαστεί για 7 χρόνια ως δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ και την κάλυψη φαινομένων κοινωνικής παθογένειας, το οργανωμένο έγκλημα και το διαδικτυακό έγκλημα. Έχει εργαστεί σε μέσα ενημέρωσης όπως Huffington Post, SKAI Radio, Αlpha TV, ΕΡΤ TV, enikos.gr και στην εφημερίδα REAL.

Μάθετε περισσότερα για την Κέλλυ: https://www.linkedin.com/in/kelly-ioannou/

Ξένια Κούρτογλου,

Ιδρύτρια Focus Bari, e-satisfaction, I for U, The Next U Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Συγγραφέας

Απόφοιτος των Pierce και Deree Colleges, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της Έρευνας Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια και μητέρα μιας κόρης 2 ετών, και το 1988 ίδρυσε την Focus Bari, ηγετική εταιρεία ερευνών με 32χρονη πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά και διεθνή αναγνώριση. Τον Μάιο του 2014, αναδείχθηκε νικήτρια του Hellenic Entrepreneurship Award με το πρωτοποριακό startup «e-satisfaction», το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από 200+ retail οργανισμούς στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τεχνολογικά την ανάπτυξη του «360 Customer Experience».

Με κορυφαία αξία την πίστη στην ανθρώπινη δύναμη και στην δια βίου μάθηση, η Ξένια πιστοποιήθηκε ως Business Coach το 2015, φέτος ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ με τίτλο «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ!», best seller στην κατηγορία του από τους πρώτους δύο μήνες της έκδοσής του. H Ξένια Κούρτογλου δραστηριοποιείται σε έρευνες & μελέτες και προσωπικές συνεδρίες & διαδικτυακά webinars προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Είναι τακτικά προσκεκλημένη ομιλήτρια και εισηγήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια πάνω σε θέματα επικοινωνίας, επιχειρηματικότητας και προσωπικής ανάπτυξης.

Mάθετε περισσότερα για την Ξένια: https://www.linkedin.com/in/xeniakourtoglou/

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty